Nyheder

Nyheder

Særindsamling for udsatte unge israelere 
2020 har været et blandet år, hvor den glædelige markering af 100 året for Keren Hayesods oprettelse har stået i skyggen af Covid-19 pandemien og dens mange alvorlige følgevirkninger.


Keren Hayesod Danmark har valgt at markere 100 års jubilæet med en særindsamling, hvor ”Youth at Risk” projektet er i fokus, da vi oplever et akut behov for hjælp blandt unge udsatte israelere. Projektet er nærmere beskrevet her:


Bidrag kan sendes til 4180 4440071139 eller på MobilePay 35696. Mærk dit bidrag med ”100”. Alle bidrag modtages med stor taknemlighed!
Denne særindsamling er blevet endnu mere aktuel med den seneste lock-down af det israelske samfund op til helligdagene.Bliv gerne hos os…..

Du modtager vores nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig. Det sætter vi pris på og håber naturligvis, at du vil fortsætte med at høre fra os.

 

Alt dette får du i vores nyhedsbreve

Keren Hayesod Danmark sender et nyhedsbrev cirka én gang om måneden, hvor vi fokuserer på:

 

•         Nyheder fra Keren Hayesod Danmark og de projekter vi støtter i Israel

•         Invitation til arrangementer og kulturelle aktiviteter i Det Jødiske Hus

•         Særindsamlinger som reaktion på begivenheder i Israel, der kræver hjælp og opmærksomhed fra det internationale  samfund.

 

Ønsker du informationer om vores persondatapolitik GDPR, kan du læse om det her.___________________________________________________________________________________________