Nyheder


KEREN HAYESOD DANMARK

- Den Danske Israelindsamling

Nyheder

OPLEV "Så længe mit hjert slår" på Folketeatret 

Kom til premiere torsdag d. 16.01.2020 på ”Så længe mit hjerte slår” på Folketeatret sammen med Keren Hayesod Danmark og oplev en romantisk musical om knuste hjerter og en musikalsk kærlighedserklæring til sangene fra Giro 413. Enhedspris kr. 335,- inklusiv reception og forestilling. Køb af billet(ter) kan ske ved indbetaling til KHD’s konto i Danske Bank: Regn r. 4180, konto nr. 4440071139 eller via MobilePay 35696. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til NET@ projektet. Se den fulde invitation HER. Kontakt os på info@ddi-indsamling.dk hvis du har spørgsmål til arrangementet. 


Bliv gerne hos os…..

 

Du modtager vores nyhedsbrev, fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig. Det sætter vi pris på og håber naturligvis, at du vil fortsætte med at høre fra os.

 

Den 25. maj 2018 træder der en ny persondataforordning i kraft i hele EU, som har til formål at beskytte dine personoplysninger. Ønsker du ikke længere at høre nyt fra os, kan du afmelde dig her.

 

Alt dette får du i vores nyhedsbreve

 

Keren Hayesod Danmark sender et nyhedsbrev cirka én gang om måneden, hvor vi fokuserer på:

 

•         Nyheder fra Keren Hayesod Danmark og de projekter vi støtter i Israel

•         Invitation til arrangementer og kulturelle aktiviteter i Det Jødiske Hus

•         Særindsamlinger som reaktion på begivenheder i Israel, der kræver hjælp og opmærksomhed fra det internationale samfund.

 

Ønsker du flere informationer om vores persondatapolitik, kan du læse om det her.______________________________________________________________________________________________